
Şimdi sorunsuz indirebildim..
Teşekkürler..
En başta rota belirlendikten sonra yani 3G ve GSM sinyali varken ve daha sonra bunların hiçbiri yokken sadece GPS le mi kullanıyoruz bu programı? Ya da sadece GPS le kullanılabilir i bu program yani içine harita yüklenebiliyor mu? Ya da mevcut haritalar veya Yandex vs gibi navigasyon programlarından yaptığı yapamadığı anlamında farkı nedir?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
Offline harita yüklenip şebeke olmadanda kullanılabilir.Çok geniş kapsamlı bir program detay özellikleri için OruxMaps Kullanma kılavuzu diye aratabilirsiniz.Mesela Bilgisayardan google earth ten rota çizip telefona atıp o rotaları takip edebilirsiniz,yada gezmekte olduğunuz yerleri rota olarak kaydedebilirsiniz vs vs vs.
Dediğim gibi ben sadece gsm olmadan kendi koordinatımızı öğrenme ve bize bildirilen koordinata ulaşabilmeyi anlattım.Kimin ne şekilde nerede neden işine yarar belli olmaz.