Öldük mü abiler, bir ses verin.

Başlatan atinco, Şubat 09, 2017, 04:09:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

taiga

Alıntı yapılan: cenker -  Kasım 01, 2025, 05:14:31Sagol abi 23 nisan depremi karar almamda etkili oldu. Nefes aldim.

Kocaali pajero ile kuzey topraklarini arsinlayip envai cesit pilsener ile hararet gideriyor

En güzelini yapmışsın hocam cidden sevindim

cenker

Alıntı yapılan: taiga -  Ocak 20, 2026, 02:01:55En güzelini yapmışsın hocam cidden sevindim

Sen neler yaparsin ustad ?
divers do it deeper

kocaali

Alıntı yapılan: cenker -  Kasım 01, 2025, 05:14:31Kocaali pajero ile kuzey topraklarini arsinlayip envai cesit pilsener ile hararet gideriyor

evet cok dogru tespit dostum :-) Tenere maalesef gitmek zorunda kaldi gecen yaz ama pajero duruyor hala..
No mud, no fun...

Harun

cenker

hayatimda bir degisiklik yapayim diyip gidip bir niva aldim  ::)  ;D  harun tertip olduk keci 2011  8)
divers do it deeper

Harun

oo hayırlı olsun Cenker, benimki 2010 ama devre sayılırlar yine de ;D
bişeyler yaparsın sen illaki nivaya, paylaş buradan elin değerse. Bizim de gözümüz gönlümüz açılsın Niva görüp.

cenker

Harun niyet yenilerden almakti. 2018 yeni gelenlerin eskilerden hic bir farki yok. Birde malesef duster gibi mazotonu koy yag degistir bin gitsin kullamilmis satisa dusenler . Yaklasik 2 sene duzgun 2018 2019 bulmaya ciddi zaman ve para harcadim cok arastirdim.
Foruma detayli bi review yazicam surecle ilgili. Malesef niva diye aratinca cikanlar cok kisitli ve yevgeni ve senin cabanla bi site forum . Old schcoll duygusallikla ayakta . Biraz calisma ve yeni baslik ile canlandircam burlari
divers do it deeper

Harun

Mart ayında yağ bakımına gittim servise, 2023 model vardı liftte. Istanbul da büyük bir projenin zemin etüdünü yapan bir firma kullanıyormuş, ama ne kullanmak, adeta anasını s.... Diferansiyel koparınca servise çekmişler...
2023 model ancak benim 2010 dan daha fazla pas içindeydi.

Yevgeni aga ile arada konuşuyoruz, salt okunur bırakmayı bile sormuştum agaya...
Neyse takip edecek birşeyler çıktı senin hamle ile. :) 

cenker

Bu kataforez isi koklatma gibi harun  ;D havuza daldirmamislar bitisiginden gecirmisler :D  Fazla maaliyet isine dusulmus. Yeniler iscilik montaj eskilere gore kotu kalitede.
Arastirip inceledikce su cikti, 2010 ile baslayan yenilestirilmede 2010 2012 arasi uretilenler en ozenerek uretilmislerr.
divers do it deeper